Rafinament si eleganta
Scroler

Intrebari frecvente

De ce Simphony?

Simphony este o un salon de rochii de mireasa ce lucreaza din suflet pentru tine.

Oferim un design original, modern si elegant, combinat cu servicii de inalta clasa, doar pentru ca in cautarea rochiei de vis, Simphony, sa fie ultima ta oprire.

Materialele de cea mai inalta calitate, combinate cu cele mai potrivite accesorii lucrate manual, special pentru rochitele Simphony, reprezinta cu adevarat semnatura noastra.

 

De ce trebuie sa imi fac programare?

Pentru ca stim cat de importanta este alegerea rochiei de mireasa, vrem sa ne rezervam timp doar pentru tine. Vrem ca atunci cand pasesti pragul nostru, sa ne dedicam intru totul doar tie, sa avem timp sa iti dam cele mai bune sfaturi, pentru a putea gasi cu adevarat rochia visata. Este momentul tau, iar noi vrem sa-ti oferim toata atentia si de aceea, este cel mai bine sa iti faci o programare inainte sa ajungi.

 

Se pot face modificari la rochie? 

Da, modificarile facute pentru rochiile de mireasa Simphony sunt gratuite. Ne dorim ca in ziua nuntii rochia sa iti vina perfect si de aceea, ne luam angajamentul sa facem toate modificarile necesare pentru ca aceasta sa se potriveasca perfect siluetei tale. 


Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie…